Natuurlijke Producten

Gezondheid uit de natuur


Planten, mineralen … halen we uit de natuur. In tegenstelling tot de strikte homeopathie worden deze in de fytotherapie niet sterk verdund maar gewoon zuiver toegediend in een aangepaste dosis. Ook voor onze schoonheid worden vele natuurlijke stoffen in de ontwikkeling van producten gebruikt.

Natuurproducten kunnen zeer waardevol zijn. Echter een juist gebruik is essentieel. Vraag de medewerkers van Apotheek Feelgood Careadvies. Wij willen u graag helpen om het correcte product voor uw specifieke behoefte te leveren.

 

Fytotherapie 1

Fytotherapie als volwaardige geneeswijze


Fytotherapie is plantengeneeskunde. Het is de oudste vorm van geneeskunde die de mens ooit heeft gebruikt. Zelfs dieren gebruiken instinctmatig planten om zichzelf te verzorgen.

Fytotherapie biedt tegelijk zachte en actieve oplossingen aan, die beantwoorden aan de verwachtingen van de patiënten, artsen en apothekers. Naast hun werking die ondertussen duidelijk werd aangetoond, bieden de planten het gigantische voordeel dat ze in alle zachtheid inwerken, met een minimum aan negatieve effecten. Deze eigenschap van de fytotherapie bezorgt haar een bijzonder belangrijke plaats in de behandeling van tal van vaak voorkomende aandoeningen.

Op dit terrein geldt de expertise van Apotheek Feelgood Caredie met betrouwbare bedrijven kan samenwerken.

De selectie van deze bedrijven gebeurt op basis van de wetenschappelijke benadering van hun supplementen en hun geneeskrachtige capaciteit.

 

Home Img1

Ontdek de kracht van homeopathie


Homeopathie is een alternatieve holistische (mens centraal) geneeswijze. Volgens de homeopathie zijn symptomen geen uiting van de ziekte zelf, maar van de strijd die het lichaam tegen de ziekte voert. Homeopaten gaan ervan uit dat men het natuurlijke verdedigingsmechanisme kan versterken door het lichaam een stof toe te dienen die dezelfde symptomen geeft als de ziekte. Men noemt dit het gelijksoortigheidsprincipe. 

Een ander principe van de homeopathie is dat men de kracht van een geneesmiddel behoudt en zelfs versterkt door het product te verdunnen en te schudden (dynamiseren). Sterke verdunning doet de schadelijke neveneffecten verdwijnen en voorkomt gewenning.

Een homeopathisch medicijn is gebaseerd op het maken van heel sterke verdunningen van standaardproducten, meestal rechtstreeks uit de natuur onttrokken zoals mineralen, planten, dieren en zelfs uit stoffen die geproduceerd worden bij bepaalde ziektes.

Apotheek Feelgood Careheeft de nodige expertise om u met raad en daad bij te staan bij de keuze van de juiste homeopathische middelen ter ondersteuning van uw gezondheid.

BETAALMOGELIJKHEDEN

payment icon 1

SNELLE LEVERING DOOR

bpost icon

CONTACTEER ONS

Apotheek Raes
Gistelsesteenweg 18, 8400 Oostende
BTW: BE 0643.898.569
APB: 351 335

Openingsuren:
MA – VR:   8:30u – 12:30u en 13:30u – 18:30u
ZA: 09.00u tot 12.30u.

CONTACTEER ONS

Apotheek Lindephar
Lindelaan 26, 9940 Ertvelde
BTW: BE 0445.084.795
APB: 430 601

Openingsuren:
MA – VR:   8:00u – 12:30u en 13:30u – 18:30u
ZA: 08.00u tot 12.00u.

CONTACTEER ONS

Apotheek Deraphar
Grote Markt 44 9060 Zelzate
BTW: BE 0439.109.003
APB: 431 804

Openingsuren:
MA – VR:   8:30u – 12:30u en 13:30u – 18:30u